Hvordan opprette faste/gjentakende aktiviteter

For å opprette en fast aktivitet, må det først og fremst være et Planlagt Arrangement. Velg så tidspunkt ukentlig, og legg inn start- og sluttdato, samt hvilke dager aktiviteten forekommer.

Når du klikker på Forhåndsvis og ekskluder, vil du se alle dagene i tidsrommet du la inn. Der kan du velge å huke vekk en eller flere dager dersom aktiviteten ikke skal gjennomføres den dagen.