Hva er Friskus?

Friskus er først og fremt et sted for å finne aktiviteter og felleskap. Alle mulige aktiviteter er samlet i aktivitetskalenderen. Du finner aktivitetskalenderen under Aktiviteter.

Leter du etter en arrangør eller organisasjon som driver med akkurat det du er interessert i, finner du den gjerne i arrangøroversikten. Den finner du under Arrangører. På hver arrangørside finner du informasjon om arrangøren og arrangørens aktiviteter. Se mer under spørsmålet: Hva er arrangører?

Har din organisasjon/forening aktiviteter? Da må du hoppe ned til tema Bli arrangør og bli med!