Hvordan opprette aktivitet med krav om sertifikat

Dersom du skal gjennomføre en aktivitet som krever at de som melder seg på innehar en viss kompetanse, kan du opprette en aktivitet med krav om sertifikat for å delta.

Når aktiviteten er opprettet, vil det informeres under praktisk informasjon at sertifikatet er påkrevd. I dette tilfellet Signert taushetserklæring. Dersom en bruker klikker delta uten å ha sertifikatet, vil vedkommende bli bedt om å avbryte, eller sende en forespørsel om å bli tildelt sertifikatet.