Hvordan ta utskrift i Friskus

Du kan ta utskrift av en arrangørside eller en aktivitet i Friskus.

Gå inn på arrangørsiden eller aktiviteten du ønsker å skrive ut. Høyreklikk og velg skriv ut. Dersom du ikke får opp dette alternativet, prøv å bruke nettleseren Google Chrome.

Velg så hvilke sider som skal skrives ut.

Trykk på på flere innstillinger og huk av for bakgrunnsgrafikk. Dette gjør at utseende til utskriften

ser bedre ut. Det kan være hensiktsmessig å prøve ulike innstillinger for beste mulig utskrift.

Filen er så lagret på din pc og kan så skrives ut på vanlig måte.