Hvordan reservere og bruke billetter

Brukere med Fritidskonto som har tilgang til gratisbilletter vil ha en egen fane for billetter på sin profil. ​

Her vil brukeren finne alle reserverte billetter inkludert snarvei til å reservere flere billetter:

Eksempel på hvordan en billett kan se ut:

Trykk på reserver billett dersom du ønsker å benytte deg av billettilbudet. Reservert billett brukes i skranken hos brukerstedet. Slik ser en reservert billett ut:

Trykk på bruk billett når du er klar for å vise frem billetten i skranken. Slik ser en aktiv billett ut etter at man har trykket bruk billett. Billetten er det gyldig i 15 minutter:

Slik ser en billett ut etter at det har gått 15 minutter:

Her er en video som tar deg gjennom prosessen rundt det å reservere og bruke billetter.

https://ucarecdn.com/164bc0ed-1ef0-4487-8561-2b0d8b966554/Mobil_reservere_bruke_billett.mov