Endring av TV-visning

Når vi skal sette opp automatisk visning av kommende aktiviteter på en TV eller storskjerm som skal rulle og gå med de angitte filterinnstillingene, kan vi fininnstille visningen ved å endre på følgende parametre, som ligger helt til slutt i adresselinnjen:

&interval=
antall sekunder. F.eks. nytt bilde hvert 10. sek (blar i visningen)

&size=15

Tilsammen de 15 neste aktivitetene under den filtrerte innstillingen.

Kan være mindre om filteret begrenser.

&col=2

Antall kolonner fra 1 og oppover fordelt over skjermbredden,

Eksemplene nedenfor viser parametre 15 og 3.

Ønsker dere å vise aktiviteter for et gitt tidsrom må dere filtrere dato på aktivitetskalenderen først før dere kopierer integrasjonslenken.

Se også:

"Hvordan dele aktivitetskalender på skjerm til spesifikke arrangører" og

"Hvordan hente lenker for Integrasjon - RSS, iFrame og TV-visning/storskjerm"