Har ikke mottatt verifiseringskode

Når du registrerer ny bruker vil vi sende deg en verifiseringskode på sms eller epost (avhengig av hva du oppgir).

Dersom du ikke har mottatt verifiseringskode på epost/tlf kan det skyldes en skrivefeil i epost/tlfnr. eller at eposten er havnet i spamfilteret.

• dobbeltsjekk epost/tlfnr. – er det skrevet rett?
  • sjekk spam filter
  • send ny kode
  • vent noen minutter uten å lukke/navigere bort – koden er trolig på vei

Det kan oppstå treghet i mottak av kode som følge av ulike årsaker (vår eposttjener, mottakers eposttjener, vår telefonoperatør, mottakers telefonoperatør og lignende.) Slike problem vil oftest være kortvarige og oppstå sjeldent.