Glemt passord

Velg Logg inn

Du finner Logg inn øverst i høyre hjørne på nett eller i hovedmenyen øverst til venstre på mobil.

Velg Glemt passord?

I neste bilde skriver du inn din epost eller ditt tlfnummer som du brukte da du opprettet bruker.

Vi vil sende deg en link du kan bruke til å lage nytt passord, enten på epost eller sms, avhengig av hva du oppgir.

Hvis du kommer til et bilde for å registrere ny bruker betyr det at vi ikke kunne finne eposten eller tlfnummeret du oppga registrert tidligere. Du kan gå tilbake å prøve med en annen epost eller et annet tlfnummer hvis du mener at du har opprettet bruker tidligere. Spesielt hvis du har opprettet Fritidskonto eller lignende er det viktig at du logger inn med samme bruker i stedet for å opprette en ny.