Hvordan opprette ny bruker

For å opprette en ny bruker

Velg Logg inn. Du finner Logg inn øverst i høyre hjørne på nett og i hovedmenyen øverst til venstre på mobil.

Du bruker din epost eller ditt telefonnummer som brukernavn.

Vi sender deg en kode på epost eller på sms for å verifisere din kontaktinformasjon. Dette gjør vi for å være sikker på at du kan motta viktig informasjon som å kunne resette passord, motta varsler og informasjon om aktiviteter du er påmeldt og lignende.

I neste steg legger du til øvrig kontaktinformasjon, ditt navn og et passord. Vi krever ikke spesialtegn og store og små bokstaver i passordet. De beste passordene er lange men trenger ikke være vanskelige å huske. En del av en setning/sang/eventyr er lett å huske og bortimot umulig å gjette.

Om du har registrert både epost og telefonnummer kan du velge hva du vil bruke for å logge deg inn neste gang. Vi trenger en siste kode for å verifisere eposten din / tlfnummeret ditt. Din bruker er nå opprettet og du er klar til å utforske ditt nabolag, bli med på aktiviteter, finne frivillige oppdrag, hente Fritidskort med mer.

Se egen veiledning hvis du har problemer med å motta verifiseringskode eller ta kontakt med oss på support.