Hvordan fungerer nyheter

Du kan opprette nyheter under fanen Nyheter på arrangørsiden din. Du kan angi en tittel og beskrivelse samt legge til bilder og andre vedlegg.

Medlemmer av arrangørsiden vil få varsel om nye nyheter som publiseres forutsatt at de har dette varselet aktivt.

Du kan velge om nyheten skal være synlig for medlemmer (de som følger arrangørsiden) eller alle (alle betyr alle, også brukere som ikke er innlogget).

Hvis du ønsker å slette eller redigere et innlegg, trykker du på de tre prikkene på nyheten og velger  Rediger. Alle som er administrator for siden vil kunne gjøre dette for alle nyheter og kommentarer selv om de ikke opprettet nyheten eller kommentaren selv.