Hvordan skjule deltakerlisten på et arrangement

Når du oppretter en aktivitet og velger å ha påmelding vil deltakerlisten som standard vises til alle som er påmeldt. Deltakerlisten vil vise deltakere i alfabetisk rekkefølge og kun vise deltakere som har fått bekreftet plass (påmeldte på venteliste viser ikke til øvrige deltakere).

Hvis du ønsker å skjule deltakerlisten helt velger du synlighet lukket under fanen Innstillinger. Hvis aktiviteten er opprettet fra før velger du først Rediger for å endre innstillingene.

Du som administrator kan alltid se hele deltakerlisten inkludert de på venteliste i kronologisk rekkefølge etter når deltakerne meldte seg på.