Hvordan sette maks antall deltakere og se påmeldte på venteliste?

Du kan sette både minimum og maksimum antall deltakere på en aktivitet. Dette gjør du under innstilling for påmelding du når du oppretter eller redigerer en aktivitet.

Hvis du har valgt minimum antall deltakere på aktiviteten skjer det ikke noe spesielt, men du kan kommunisere tydelig at kurset ikke blir avholdt for mindre enn 5 deltakere (for eksempel).

Når du har satt maksimum antall deltakere vil deltakere som melder seg på når dette antallet er fullt opp, automatisk bli satt på venteliste. Når/dersom noen melder seg av vil første på ventelisten få den ledige plassen. Det sendes beskjed til vedkommende via epost* og eget varsel til brukeren i Friskus. Det vil altså si at ventelisten håndteres helt automatisk og du trenger ikke å gjøre noe.

For å se hvem som til enhver tid er på venteliste går du til fanen Deltakere på aktiviteten. Her vil alle som er på venteliste være listet nederst.

Dersom deltakerlisten er synlig for deltakerne vil de kun se deltakere som har fått plass men ikke de som er på venteliste. Dersom de selv er på venteliste vil de kunne se dette.

*forutsetter av bruker har registrert epost.

Fikk du svar på det du lurte på? Takk for tilbakemeldingen! There was a problem submitting your feedback. Please try again later.

Lurer du fortsatt på noe? Kontakt oss Kontakt oss