Hva vil det si å følge en arrangørside

Du som bruker kan velge å følge en arrangørside i Friskus. Du vil da kunne motta varsel om nyheter og aktiviteter som arrangøren legger ut.

Arrangøren vil kalle deg for medlem av arrangørsiden og kan sende deg meldinger i Friskus. Arrangøren kan se din registrerte kontaktinformasjon (epost og/eller tlfnr.) og dine sertifikat dersom du er blitt tildelt noen.

Arrangøren får ikke tilgang til informasjon utover dette. Arrangøren kan kun kontakte deg om informasjon som er relevant for arrangørsiden du følger, og må følge brukervilkår for arrangører, se Vilkår

Du bestemmer selv hvilke varsler du ønsker å motta fra arrangører du følger. Dette endrer du på din profil under Innstillinger – Varselinnstillinger.

For å følge en arrangørside velg Følg arrangørsiden  på arrangørsiden.

Noen arrangører ønsker at du skriver litt om deg selv evt. annet (sjekk i beskrivelsen til Arrangøren) for å bli godkjent. Du må være innlogget for å kunne følge en Arrangør.

Hvis du ikke finner en knapp for å følge arrangøren selv om du er innlogget vil det si at Arrangøren kun tillater nye medlemmer ved invitasjon. Da er det arrangøren selv som må invitere deg til å følge arrangøren.