Hvordan sette frist for påmelding?

Ved oppretting av en ny aktivitet kan du velge å planlegge når påmelding skal starte og/eller når påmelding skal stenge. Dermed kan du velge nøyaktig når det skal være mulig å melde seg på. Du kan også endre dette for eksisterende aktiviteter. Denne funksjonen er foreløpig kun tilgjengelig på ikke-gjentagende aktiviteter.

Du kan velge å sette tidspunkt for begge eller kun en av delene.

Det viser tydelig på aktiviteten når påmelding åpner.

Ved å trykke på knappen får brukeren mer informasjon om tidsrom for påmelding