Hvordan håndtere påmelding for deg eller andre?

Skal du ha et arrangement for barn eller andre som ikke har sine egne brukere i Friskus og ønsker påmelding? Da kan du bruke Påmelding av andre for å la brukere melde på andre enn seg selv.

Aktiver denne muligheten under innstillinger for påmelding (enten når du oppretter en ny aktivitet eller ved å velge rediger på en eksisterende). Denne funksjonen er foreløpig kun tilgjengelig for ikke-gjentagende aktiviteter.

1. Velg ikke-gjentagende for tidspunkt

2. Velg påmelding i Friskus: La personer melde seg på

3. Velg gjestepåmelding: La bruker melde på andre

Bruker som er logget inn kan nå melde på flere i tillegg til seg selv eller velge å kun melde på andre

Registrering av oppmøte kan gjøres individuelt for hver deltaker som er påmeldt.