Hvordan tildele midler

Dette gjøres i admin.friskus.com.

Logg inn og gå til fanen Fritidskonto

Her kan du søke etter Fritidskonto på fødselsnummer eller ved navn. Ved navn trenger en også fødselsdato.

Brukerkontoen eksisterer allerede

I tilfellet over, har Mathilde eller hennes foreldre allerede opprettet en bruker i Friskus og gjort stegene for å opprette Fritidskonto.

Under Oppdater Fritidskonto? Kan en velge om barnet skal ha tilgang til billetter, samt legge til eller trekke fra beløp. Dersom en foretar endring der og en klikker Oppdater Fritidskonto, vil endringen skje umiddelbart.

Brukerkontoen eksisterer ikke

Dersom ungdom eller foresatte ikke har opprettet bruker og gjort stegene for å opprette Fritidskonto, kan en fortsatt gjøre tildeling av billetter og/eller midler.

Når tildelingen er gjort, vil du se at den har status NOT_EXISTS. Dersom det opprettes en fritidskonto med fødselsnummeret til Friskus Nilsen, vil Friskus Nilsen både ha tilgang til billetter samt beløp 1500,- tilgjengelig umiddelbart.