Hvordan opprette gjentakende aktivitet annenhver uke?

Du kan opprette aktiviteter som gjentas annenhver uke slik:

Velg Opprett ny aktivitet fra arrangørsiden eller via snarvei fra aktivitetskalenderen.

Velg Ukentlig under Innstillinger og Tidspunkt

Legg inn perioden aktiviteten skal foregå og velg Forhåndsvis og ekskluder.

Her krysser du bort annenhver dato hvor aktiviteten ikke skal foregå:

På denne måten kan du lage aktiviteter som forekommer én gang i måneden, tredje hver uke o.l. Dersom aktiviteten foregår på noen bestemte datoer uten fast mønster kan du bruke Egendefinert og legge til hver dato enkeltvis.