Hvordan dele tilgang til Fritidskonto

Flere brukere kan dele tilgang til den samme Fritidskontoen. Dette gjøres på en trygg og sikker måte ved at den brukeren som har Fritidskontoen tilknyttet sin profil deler pin-koden for kontoen med person som også skal ha tilgang. Denne personen velger så Opprett Fritidskonto som vanlig og oppgir fødselsnummer og pin-kode.

Finn pin-koden til Fritidskonto

For å finne pin-koden gå til din profil og velg  Del tilgang fra Fritidskontoen du vil dele:

Navn og fødselsnummer i dette eksempelet er fiktivt.

Opprett Fritidskonto med pin-kode

For å få tilgang til en Fritidskonto hvis du har fått pin-kode - Velg  Opprett Fritidskonto under fanen Fritidskonto på din profil. Oppgi fødselsnummer og pin-kode.