Hvordan endre betalingsinformasjon og kontonummer

Hvis du skal gjøre endringer i betalingsinformasjon for Fritidskonto gjør du det under fanen Fritidskonto på arrangørsiden. Innstillingene finner du nederst på siden så scroll ned til du ser For organisasjonen

Har kan du endre beskrivelse og innstillinger for KID eller deaktivere betaling med Fritidskonto.

Av sikkerhetshensyn håndteres endringer av kontonummer via support. Dersom du trenger å endre kontonummer for organisasjonen, sender du en henvendelse til support@friskus.com så ordner vi det.

Henvendelse om endring av kontonummer må komme fra administrator eller kontaktperson for arrangørsiden.