Hva betyr melding om feilet betaling - Avvist av banken

Hvis du får melding om at betaling er feilet vil det si at noe ikke stemmer i betalingsinformasjonen og betalingen har ikke gått igjennom. Beløpet er tilbakeført på Fritidskontoen og du kan forsøke å utføre betalingen igjen når feilen er rettet.

Feilen kan skyldes:

Feil i KID-nummer

Det vanligste er en skrivefeil i KID-nummer. Sjekk at du har oppgitt rett KID-nummer. Sammenlign med KID-nummer på faktura. Slik sjekker du betalingshistorikken.

Feil i kontonummer

Sjekk med klubben/foreningen at kontonummer de har registrert stemmer overens med betalingsinformasjonen du har mottatt. Slik sjekker du betalingshistorikken.

Feil i med eller uten KID-nummer

Be klubben/foreningen sjekke om de har krysset av rett for med/uten KID i betalingsinformasjon. Hvis det er oppgitt KID-nummer på faktura må det også stå KID-nummer og ikke fakturanr. når du betaler i Friskus og omvendt.

Sjekk betalingshistorikk i Friskus

Du kan sjekke betalingshistorikken din i Friskus. Her ser du hvilket kontonummer betalingen går til og hvilket KID-nummer / fakturainformasjon du har oppgitt.

Gå til din profil, fanen Fritidskonto og velge Vis betalingshistorikk for aktuell Fritidskonto

Hvis du fortsatt har problemer – ta kontakt med oss på support@friskus.com så hjelper vi deg.