Hvordan sende melding til medlemmer

Via medlemsregisteret kan du sende melding til medlemmer av arrangørsiden. Medlemmer er brukere som har valgt å følge arrangørsiden, blitt invitert inn eller lagt til direkte.

For å sende meldinger til medlemmer gå til arrangørsiden og fanen Medlemmer.

Du kan sende melding til én eller flere og du kan sende melding som fellesmelding eller som gruppemelding hvor alle kan svare til alle.

Send til én

Send melding til et enkelt medlem. Velg meldingsikonet ved siden av vedkommende du vil sende melding til. Har du mange medlemmer kan du bruke søkefeltet for å finne rett person raskt.

Send til flere

Velg de du vil sende til ved å krysse av til venstre for navnet. For å filtrere medlemslisten kan du bruke søkefeltet, filtrere etter Rolle og filtrere etter Sertifikat

Velg så Meldinger

SMS er tilgjengelig via abonnement. Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon eller komme igang med SMS

Her kan du krysse av/på ytterligere mottakere før du går videre og du kan velge å sende melding til alle. Merk at filter på rolle og sertifikat ikke er tilgjengelig her, men det er mulig å søke blant alle medlemmer.

I neste bilde gir du meldingen en tittel - samtalenavn og skriver meldingen. Her kan du også legge ved vedlegg.

Hvis du ikke ønsker at mottakere skal kunne svare på meldingen til alle må du krysse av for å sende melding i separate samtaler.