Hvordan gi flere tilgang til arrangørside

Det er ofte flere i en organisasjon som kan bidra med å opprette og administrere organisasjonens aktiviteter og arrangørside i Friskus.

Det er ingen begrensning på hvor mange som kan være administrator for en arrangørside, og det er også mulig å gi begrenset tilgang via rollen Koordinator. Les mer om de ulike rollene i denne artikkelen: Hvilke roller finnes det for arrangørsider

For å gi noen administratortilgang til arrangørsiden deres kan du følge en av to oppskrifter.

Vedkommende er registrert i Friskus og følger arrangørsiden (er medlem av arrangørsiden)

1. Gå til Arrangørsiden deres
  2. Velg fanen Medlemmer
  3. Finn personen du vil gi tilgang (bruk søk hvis dere har mange medlemmer)
  4. I kolonnen Rolle velger du ønsket rolle fra nedtrekksmenyen

eller

Vedkommende er ikke registrert i Friskus og/eller følger ikke arrangørsiden

1. Gå til Arrangørsiden deres
  2. Velg fanen Medlemmer
  3. Velg Legg til bruker fra handlingene
  4. Skriv inn navn og epost til vedkommende
  5. Ny bruker er lagt til i medlemsoversikten. Velg ønsket rolle for vedkommende i kolonnen Rolle.

Når du legger til en bruker direkte er du ansvarlig for at vedkommende er informert og samtykker til å bli registrert i Friskus.