Hvordan opprette Fritidskonto

Slik oppretter du Fritidskonto i Friskus:

1. Gå inn på din kommune sin Friskus-side via friskus.com
  2. Lag en personlig bruker/logg inn. Dette opprettes med e-post eller telefonnummer.

1. Gå til din profil, og velg Opprett Fritidskonto
  2. I første steg skriver du inn fødselsnummer til barnet/ungdommen som skal få Fritidskonto. I dette steget sjekker vi at ikke kontoen allerede er opprettet.
  3. Du vil få beskjed om å verifisere deg via ID-porten med elektronisk ID.

1. Etter du har identifisert deg med elektroniske ID (for eksempel BankID), skal du oppgi fødselsnummer, og navnet til barnet/ungdommen som skal ha Fritidskonto.

Det er også mulig å dele tilgangen til Fritidskonto. Dersom du lurer på hvordan dette gjøres kan du følge denne hjelpeteksten: https://hjelp.friskus.com/article/72-hvordan-dele-tilgang-til-fritidskonto

Dersom du lure på hvordan man kan dele tilgang til en enkeltbillett, følg denne hjelpeteksten: https://hjelp.friskus.com/article/74-hvordan-dele-en-enkeltbillett

Når du har opprettet Fritidskonto vil du få midler, billetter eller begge deler når dette er tildelt fra din kommune. Lurer du på hvorfor du ikke har fått tildelt midler eller billetter? Ta kontakt med din kommune.