Hvordan opprette Fritidskonto med D-nummer

Oppretting av Fritidskonto fungerer på samme måte dersom både du og/eller den du skal opprette Fritidskonto for benytter D-nummer.
  • Skal du opprette Fritidskonto på vegne av noen som har D-nummer? Når du oppretter Fritidskonto oppgir du D-nummer til barn/ungdom som er tilknyttet kontoen på samme måte som med fødselsnummer.
  • Har du selv D-nummer kan du benytte MinID, Buypass eller Commfides til å verifisere deg via ID-porten i neste steg. Du kan lese mer om innloggingsmuligheter med ID-porten her https://eid.difi.no/nb/id-porten