Jeg er mindreårig og kan ikke bruke ID-porten

Dersom du skal opprette Fritidskonto første gang og ikke har tilgang til noen av verifiseringsmulighetene i ID-porten (MinID, BankID, Buypass eller Commfides), må du få hjelp til å opprette Fritidskonto.

Enten

1. Få en foresatt til å opprette Fritidskonto først tilknyttet sin brukerprofil i Friskus. Deretter kan de dele tilgang til deg via pin-kode. Se hvordan her Hvordan dele tilgang til Fritidskonto

eller

2. Ta kontakt med kontaktperson i kommunen/helsesykepleier for å få hjelp